Strategier for overlevelse

Lørdag 18. juni kl. 19:00

Foto: Haakon Dueland/Høyskolen Kristiania og Thomas Kristian Larsson.

I denne teaterforestillingen møter vi mennesker som blir konfrontert med den nye hverdagen i en pandemi. Livet deres har stoppet opp. Smittetallet er høyt og alle håndterer det på ulike måter. For noen er det å isolere seg. For andre er det å fortsette festen, ta opp gammelt tro, eller å forsikre sine
følgere om at «alt skal bli bra».

Det vi ser i forestillingen er bilder av en verden i kaos. Pandemien har vekket menneskers tanker om dødelighet, og de har ulike strategier for å håndtere det. Ved hjelp av tekst, projisering, bevegelse, live-filming, sang og en dæsj absurditet, åpnes det rom der publikum kan reflektere rundt egne
erfaringer. Hvor står mennesket i relasjon til seg selv, hverandre, vitenskapen, naturen og gud?

Varighet: 40 minutter

Medvirkende: Sara Larsson og Tyrone Douglas

Lørdag 18. juni kl. 19:00

Kjøp billetter her