Verdt mer

Søndag 19. juni kl. 17:30

På lik linje med at alle mennesker har en fysisk helse har vi også en psykisk helse vi må ivareta. Dessverre er det ikke like lett for alle. Noen ganger blir hverdagen vanskelig å takle, og livet mørkt og tungt. Statistikken kan fortelle oss at psykiske plager er svært utbredt i samfunnet. Likevel er veien for å be om hjelp lang å gå for mange.

I forestillingen «Verdt mer» har manusforfatterne Karoline Stensland og Hedda Fossland tatt utgangspunkt i innsendte historier fra anonyme personer som på ulikt vis forholder seg til disse problemene. Mennesker som lever helt vanlige liv, men med utfordringer som kanskje ingen vet om. Med god bruk av humor, dans og sang, prøver vi å bryte opp dette tabuet. Kanskje blir veien litt kortere å gå, kanskje kan vi normalisere det å ha det vanskelig. Fordi åpenhet redder liv.

Forestillingen passer til alle aldersgrupper, men appellerer mest til unge voksne.

Søndag 19. juni kl. 17:30

Varighet: 60 minutter
Medvirkende: Karoline Olsen Stensland, Sofie Johansen, Torvald Storkjørren, Ariana Sørensen, Hedda Medby Fossland, Magnus Gjøvik.

Kjøp billetter her