Kung POW! Panda

I forestillingen møter vi Bao som jobber i kung pao-restauranten til faren. Bao har store drømmer om å bli som de fantastiske 4: En kung-fu-kriger som beskytter Fredens Dal.

Den maktsyke Lo Mein har rømt fra fengselet for å stjele den legendariske dragerullen og bli ustoppelig. Mester Misoo arrangerer da Drageseremonien for å finne ut hvem som skal bli dragekriger for å beseire Lo Mein. Mot alle odds blir Bao utpekt som dragekriger. Da velger Mester Misoo å kaste Bao inn i nådeløse utfordringer som krever styrke, disiplin og fokus. Ingenting funker, før Misoo innser at mat er Baos treningsmotivasjon. Klarer Misoo å trene opp Bao slik at han er klar til å beseire Lo Mein og beskytte Fredens Dal?

Teaterform:
Formen er basert på gestisk teater. Dette er en leken og eksplosiv form hvor det visuelle står sentralt. Vi henter inspirasjon fra tegneserie og film i vår frie bruk av virkemidler. På scenen er det kun skuespillerne som skaper alt av rom, karakterer og objekter ved hjelp av kroppene sine. Scenen fylles med saftige lydeffekter, brå skift, glidende overganger, eksperimentelle bilder og dramatisk historiefortelling.

Medvirkende:
Simen Natvig Segerberg (aktør)
Trine Flinder Haraldsen (aktør)
Sofie Sleipnes (aktør)
Joakim Nesvik (aktør)
Karl Magnus Moshuus (aktør)
Jon Todal Sæbø (lydansvarlig).

Dørene åpner kl. 16

Forestillingslengde: 30 minutter
Scene: Oslo Nye Cafescenen
Tid: 15. juni kl. 16.30