Bli med!

Hvem kan være med?

Off-Hedda er åpen for frie profesjonelle scenekunstnere og grupper som ønsker en lavterskel mulighet til å vise sitt arbeid i Oslo.

Vi har i 2023 valgt å gjøre programmeringen todelt: En kuratert del som gjøres klar i god tid før festivalen, og en åpen del hvor programmeringen fortsetter så lenge det er plass i programmet.

Ønsker du/dere å være med, må du sende oss en søknad. Se lengre ned på siden.

Hvilke forestillinger ønsker vi?

Alle teaterforestillinger som passer (fysisk og teknisk) på scenen(e) vi har. Sjekk ut våre scener eller ta kontakt med oss om du er usikker.

Hva får du for å være med?

I det åpne programmet 2023 får du en scene, teknikk (basispakke) og teknisk assistanse etter avtale, markedsføring av forestillingen i programmet som helhet, og en billettsplitt mellom festival og dere, hvor festivalen får en liten del og dere beholder mesteparten.

Off-Hedda står for billettsalg gjennom vår partner.

Off-Hedda stiller selvfølgelig med avtaler som kan vedlegges eventuelle støttesøknader gruppene ønsker å sende selv.

Våre scener

Off-Heddascenen 2023 arrangeres på en sentral scene i Oslo. Nøyaktig hvor er hemmelig, men vi gleder oss til å fortelle om det snart!
Lurer du på om din forestilling kan passe på en av våre scener, ta kontakt med oss på post@offhedda.no eller ring Kenneth på telefon 45 80 75 40.

Søknad/Påmelding

Ønsker du eller din gruppe å delta? Vi trenger følgende info:

– Forestillingsinfo: Hva handler det om, hvem er med, lengde, opprigg/nedriggstid, tekniske behov
– Markedsmateriell/bilder/plakater (digitale)
– Info om kunstneren/gruppen/kompaniet
– Gjerne videopptak av forestillingen

Første søknadsfrist er 10. februar, og andre frist er 20. mars. Det vil lønne seg å være tidlig ute.  

Søknaden sendes på  epost til post@offhedda.no

Vi oppfordrer spesielt forestillinger som er korte og enkle om å søke, siden vi ønsker å utnytte hver krok av huset – og trenger litt av hvert. 

Har du spørsmål eller trenger mer info, ta gjerne kontakt med leder/produsent for Off-Hedda,  Kenneth Dypvik-Simonsen på post@offhedda.no eller telefon 45 80 75 40.