Johnny Johnson – the death tour

f.v. Mai Lise Rasmussen, Kate Pendry, Suzie Davies. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Fredag 17. juni kl 20:00. Forestillingen spilles på engelsk.

Kate Pendry’s iconic male character John Johnson begins his last tour.
After 15 years performing John Johnson, Pendry has decided to kill off this beloved and iconic ordinary working class white straight man.
The final performances will take place in 2022, after which the character will be no more. The artist has a number of reasons for putting Johnson on his death tour, amongst which that Pendry feels the 15 year long Johnson art experiment has been a failure.

In Johnny Johnson – The Death Tour the character will look back on his life as a man. The broken promises of a society that has turned it’s back on straight white working class blokes, the straight-jacket he and his type have been put in, the inability to experience love given how much more value
the currency of outrage has in the modern day.

Fredag 17. juni kl 20:00.
Forestillingen spilles på engelsk.
Varighet: 75 minutter
Medvirkende: Kate Pendry, Suzie Davies, Mai Lise Rasmussen.

Kjøp billetter her

På sitt beste kan Kate Pendry mane frem den nå avdøde komikeren Bill Hicks. Med aggressiv og dypfølt humanisme evner begge å ta politiske problemstillinger på kornet, og de deler den grovkornede humoren (selv om Hicks foreløpig har forspranget hva gjelder å være politisk ukorrekt. (…) Både som opprinnelig britisk og som formidler av en rakrygget
moralisme som nærmest forankrer henne i en svunnen tid har Pendry (eller Johnny) outsiderens friske blikk på dagens Norge, og kan ofte brutalt enkelt og greit skjæregjennom de gordiske knutene samfunnet vårt baler med . . .
Morgenbladet