Du vil ikke tro hva som skjer på slutten

Det har skjedd et mord i Teaterkjeller’n hos Oslo Nye! Nå blir det personlig for Detektiv Nick “Richard” Olsen, som har en tendens til å ta ting litt personlig.

Privatetterforskeren har egentlig aldri løst et ordentlig mysterie i hele sin karriere, og skulle dette nyeste mysteriet óg gå uforløst, vil han miste detektivlisensen sin for godt! Ved sin side har han kollega og verdensmester i Cluedo, Kjell Jonas Æltring. Han er den egentlige drivkraften i duoen, som må prøve sitt beste på å peile detektiven inn på rett spor slik at de fortsatt kan jobbe sammen.

Dette nye mordet er den vanskeligste saken i Nick sitt liv. Hvem har egentlig begått mordet? En morder kanskje? Eller som det heter på engelsk, en “killah”. Uansett hvem, så kommer Nick “Richard” Olsen til å snu hver stol og flippe hvert bord i søken etter spor og mistenkte. Og når alle brikkene etterhvert faller på plass, gjenstår det kun én konklusjon… Du vil ikke tro hva som skjer på slutten!

Medvirkende:
Lars Oscar Sivertsen & Sebastian Helland Fosse.

Dørene åpner: kl. 15

Forestillingslengde: 50 min
Scene: Oslo Nye Teaterkjeller’n
Tid: 17. juni kl. 15.30